Sobre nosaltres

Estat actual

  • Energias libres.es : Es una empresa líder en el sector de las tecnologies alternatives amb més de 8 anys.
  • TransporNET: Es un projecte públic de la Cooperativa Integral Catalana per a  promoure l’accés a la tecnologia i promoure  una transició cap a un canvi de valors universals.

Aquests dos equips ens hems unit per a millorar la  nostra eficiència i convicció de que actuem per un altre mon sostenible aquí i ara.

Missió

Fomentar l’us de productes i tecnologies netes, així com un canvi d’hàbits, que contribueixin a la protecció del medi ambient.

El nostre compromís

Oferim un estalvi garantit de combustible, tant en el seu motor, calefacció, soldadura, etc…assessorat personalment per un equip en continua investigació i desenvolupament de noves tecnologies.

Visió

Actualment estem formant  un equip present al voltant del planeta per tal d’arribar a tots els racons per promoure l’estalvi energètic mitjançant  energies renovables, sostenibles i sense obsolescència programada. Sempre amb l’última tecnologia sobre la base de la demanda del mercat, desenvolupem solucions completes i innovadores amb l’objectiu de que per al client sigui sempre econòmicament justificat. La sostenibilitat i l’eficiència (cost) han d’anar de la mà. Des de energiaslibres.es tenim una forta mentalitat centrada en l’usuari final, eficiència, estalvi, practicitat i medi ambiental. Donem suport a totes les iniciatives públiques i privades que vagin d’acord a la nostra visió. El nostre moviment vol ajudar a transformar el món en un lloc  habitable per a tots, amb el degut respecte a la naturalesa dels éssers vius, adoptant una visió global de l’alternativa que cada un pregoniza, esperant confluir amb d’altres moviments equivalents fins abastar cada àmbit de l’activitat humana. Si vols unir-te a l’equip d’ energiaslibres.es TransportNET contacta amb nosaltres!

Esta entrada también está disponible en: Spanish

Deixa un comentari